24 uurs service bij opstalschades
Noodhulp en volledig herstel

Altijd een Quick-Help vestiging bij u in de buurt

Quick-Help is een franchiseorganisatie met ruim dertig vestigingen in heel Nederland. Hierdoor kunnen we landelijke dekking in schadeherstelwerkzaamheden bieden. De Quick-Help herstelbedrijven werken allemaal op dezelfde wijze en hanteren dezelfde huisstijl.

We bewaken ons merk zorgvuldig

Quick-Help weet dat bij schadeherstel alleen de beste oplossing goed genoeg is. Daarom selecteren we onze herstelbedrijven zorgvuldig. De bouw-, aannemings- en klusbedrijven onder de Quick-Help vlag zijn onder meer servicegericht, flexibel, professioneel, integer en leveren kwaliteit. Uiteraard zijn zij 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar. Bovendien zijn ze vaak stevig geworteld in de regio, zodat ze herkenbaar zijn bij gedupeerden.

Getrainde Quick-Help contactpersonen

Elke vestiging beschikt over minimaal één medewerker die contactpersoon is voor Quick-Help. Deze medewerker wordt aan de Quick-Help Academie opgeleid tot herstelmanager. De herstelmanager is het eerste aanspreekpunt voor gedupeerden en verzorgt de opname, afhandeling en oplevering van de schade. Quick-Help ondersteunt de herstelmanagers vanuit haar landelijk coördinatiecentrum met actuele informatie en verdere ondersteuning. De Quick-Help managers beschikken bijvoorbeeld over de mogelijkheid om via een webportal actuele informatie over opdrachten te verwerven en verwerken.