24 uurs service bij opstalschades
Noodhulp en volledig herstel

 Nieuwe lichting herstelmanagers

 

Onlangs is er weer een nieuwe lichting herstelmanagers door onze eigen Quick-Help Academy klaargestoomd voor de wereld van schadeherstel. Vanuit bestaande en nieuwe herstelpartners uit ons netwerk ontvingen wij een groot aantal aanmeldingen om deel te nemen aan deze belangrijke tweedaagse training.

De herstelmanagers zijn bijgeschoold en gecertificeerd op het gebied van assurantiën, communicatie en schadeherstel in natura. Van akte van cessie tot zakelijke polisvoorwaarden,  en alles wat daar tussenin zit, heeft de revue gepasseerd. Door middel van rollenspellen en schadescenario's komen ook andere aspecten van het schadeherstel aan bod. Zo komen onze herstelmanagers beslagen ten ijs en zorgen zij voor een tevreden eindklant. Zij bekijken de schade door de bril van de opdrachtgever, met oog voor gedupeerde.

Al met al een feestelijke gebeurtenis vinden wij. Vindt u dit ook, dan vieren wij dit graag samen met u. Graag komen wij bij u langs met een feestelijke taart, om te bekijken wat onze herstelmanagers voor u kunnen betekenen. 

Wij wensen onze herstelmanagers veel succes met het leukste werk van Nederland!